Представљен Омниглосар

 У суботу, 16. марта 2019. године у 11.00 сати, у Сали 1 Скупштине АПВ представљен је Омниглосар –  (српском, енглеском, немачком, италијанском, грчком, руском, мађарском, хрватском, црногорском, босанском, словеначком и македонском) која омогућава да се унакрсном претрагом прегледа више од 12.000 одредница.
     Судећи по реакцијама стручне јавности, Омниглосар наилази на добар пријем код колега, код којих расте интересовање за коришћење. За чланове УССПТС коришћење Омниглосара је потпуно бесплатно (улази у цену годишње чланарине), док сви остали заинтересовани могу да се пријаве на нашу имејл адресу: officeusspts@usspts.com.
     За више информација о Омниглосару посетите следећу страницу: приступ за Омниглосар.

You may also like...

1 Response

  1. Marina Nikolić каже:

    Sve čestitke koleginicama i kolegama za odrađen posao! Potpuno razumem koliki je trud uložen jer sam i sama jedna od autorki VIŠEJEZIČNOG TERMINOLOŠKOG REČNIKA ISTORIJE UMETNOSTI srpsko-francusko-italijansko-španskog sa dvojezičnim glosarima (7000 termina po jeziku), koji je bio predstavljen 28.februara 2019.g. na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Osim toga i ja sam dugogodišnji sudski tumač za španski jezik. Nisam član USSPTS ali ću se prijaviti.
    Srdačan pozdrav!